Национален телефон: 0700 16 555

За нас

История

Евролийз Ауто е лизинговото подразделение на икономическата група на Еврохолд България. Лизинговата компанията е създадена през 2004 година и е част от лизинговия подхолдинг Евролийз Груп. Евролийз Ауто е специализирана в лизинговане на транспортни средства. Основни продукти са:

· Финансов лизинг на нови и употребявани леки автомобили;

· Финансов лизинг на нови и употребявани транспортни средства – лекотоварни автомобили, камиони и автобуси.

Ние сме най-голямата и най-динамично развиващата се небанкова лизингова компания в сегмента „Автомобилно лизинговане”.

Мисия ни е да предложим на своите клиенти бърза и комплексна услуга – опростена процедура за кандидатстване и одобрение за един ден, изгоден застрахователен пакет и персонален подход към всеки клиент.

Ние не сме обвързани с банка и сме независими от автомобилни дилъри и производители, което ни прави гъвкави и адаптивни за нашите клиенти.

Нашият опит, натрупан вече повече от 7 години, ни дава възможност за по-нататъшно развитие, за обхващане на още по-широк спектър от нови лизингови схеми.

На всеки клиент ние предлагаме индивидуални параметри и различни видове схеми за финансов лизинг, за да отговорим на неговите виждания и възможности или на неговия бизнес.

Ние финансираме на лизинг всички марки леки и лекотоварни транспортни средства. Дейността ни е насочена към стимулиране на лизинговия пазар в България и повишаване на конкурентноспособността на българските компании.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНО НАС

· Защото сме бързи - На всяко запитване за лизинг, ще получите отговор до 1 работен ден (при представени всички необходими документи за кандидатстване).

· Защото обслужването ни е най-доброто - Основият ни приоритет е коректно, качествено и бързо обслужване през целия период на лизинговия Ви договор, като спазваме правилата за конфиденциалност - Евролийз Ауто е администратор на лични данни (Удостоверение № 0051573/25.09.2008 г.).

· Защото сме лоялни и отговорни - Нашите клиенти могат да разчитат на подкрепа, в случай на временни затруднения.

· Защото сме прозрачни - Нашата философия е всеки клиент да получи ясна и прозрачна представа за лизинговите условия, цените, таксите и тарифите. Вие ще знаете точно колко струва Вашия лизинг.

Последвайте ни и станете наши приятели във