Национален телефон: 0700 16 555

За нас

Партньорства

За да бъдем близо до своите клиенти и да задоволим максимално нуждите им от професионални услуги по финансиране и следпродажбено обслужване, ние инвестираме в развитието на дългосрочни партньорства в рамките и извън групата на компаниите от Еврохолд:

  • покритие на целия национален пазар с клонова и агентска мрежа, което позволява персонален подход на място при клиента;
  • оптимално и стратегическо взаимодействие с вътрешните за Еврохолд компании - застрахователно дружество и всички оторизирани вносители на превозни средства;
  • независими сме и си сътрудничим ефективно с доставчици извън компаниите от групата, за да осигурим максимален избор за своите клиенти при най-добри условия;
  • поддържаме постоянен процес на повишаване на квалификацията и професионализма на служителите.

Стратегически партньори:

ЕВРОЛИЙЗ ГРУП

Евролийз Груп обединява инвестициите на Еврохолд в лизинговия сектор на Балканите. В структурата на Евролийз Груп влизат: Евролийз Ауто България; Евролийз Ауто Румъния; Евролийз Ауто Македония; Budget Rent a Car и Avis Rent a Car; Аутоплаза. Евролийз груп подпомага и консултира компаниите на групово ниво, подкрепя бизнес развитието, осъществява непрекъснат контрол на финансовата информация и качеството на предоставяните услуги според високи зададени стандарти.

ЕВРОИНС ИНШУРЪНС ГРУП

Евроинс Иншурънс Груп консолидира застрахователните и здравноосигурителните операции на дружествата от Еврохолд.

АВТО ЮНИОН

Авто Юнион АД консолидира бизнеса на оторизирани вносители на превозни средства, за да предложи на българския автомобилен пазар 10 марки автомобили (Fiat, Mazda, Nissan, Renault, Dacia, Opel, Chevrolet, Alfa Romeo, Maserati, Saab).

ДЖИ ПИ ЕС КОНТРОЛ

Джи Пи Ес Контрол извършва дейности по проектиране, изграждане и внедряване на информационни и телекомуникационни системи и мрежи, локализация и мониторинг на обекти на територията на България и други страни за контрол на транзитни товари, контрол на акцизни товари, контрол на моторни превозни средства и други.

ЕВРО-ФИНАНС

Евро-Финанс е един от водещите инвестиционни посредници в България, който се стреми да предоставя качествени инвестиционни продукти и услуги с индивидуален подход към всеки клиент.

Последвайте ни и станете наши приятели във